Είμαστε πάντα δίπλα σας, εδώ απαντάμε στις ερωτήσεις σας και ανακοινώνουμε τα μέτρα ελάφρυνσης που σας αφορούν. #menoumeasfaleis

Ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι

A+ A-

Οικιακό Ρεύμα - Προϊόντα

 

Τα  οικονομικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia για το σπίτι, καλύπτουν την ανάγκη σας για φθηνότερη ηλεκτρική ενέργεια προσφέροντας πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις και ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης.

Εξασφαλίστε σήμερα οικονομία στο ρεύμα επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.
 

Ποιό πρόγραμμα σας ταιριάζει;

Γίνε και εσύ Genius!
Τα Protergia Genius πακέτα απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες, με σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος το μήνα. Μάθετε αναλυτικά τις παροχές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Protergia Οικιακό
Το Protergia Οικιακό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες, με σταθερές ανάγκες κατανάλωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Protergia Οικιακό N
Το Protergia Οικιακό Ν απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες, με διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στην ημέρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Protergia Οικιακό ΜΑΧ 45
Η έκπτωση 45% όλο το 24ώρο απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες που παρουσιάζουν συνέπεια στην πληρωμή των λογαριασμών τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκπτωση 42% στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας και 15% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας και στο Εξοχικό σας με επιπλέον 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ πάγια ανά έτος!
Έκπτωση 30% και στο Εξοχικό σας με επιπλέον 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ πάγια ανά έτος!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξενοιάστε με το Protergia Benefit – Home Insurance!
Πράσινη ενέργεια με έκπτωση έως 21% & ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολούθησε την τάση. Κινήσου με το ρεύμα.

Το e-Protergia οικιακό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελάτε στην Protergia