ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι προς το μέλλον της ενέργειας!

Μάθετε τι μας κάνει υπερήφανους στη διαδρομή μας.

Hands Sun

Η MYTILINEOS συνεχίζει το στρατηγικό πλάνο περαιτέρω καθετοποίησής της στην λιανική αγορά ενέργειας

Η κατάκτηση του τίτλου “Energy Supplier of the Year” δρέπει τους καρπούς μας και μας ενθαρρύνει για νέους στόχους που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση.

Η εταιρεία είναι πλήρως έτοιμη για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 43 του ισχύοντος Κώδικα Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Η βράβευση της Protergia στα Lenovo Retail Business Awards 2022 αποτελεί για εμάς κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς όφελος των πελατών μας προκειμένου να εισέρχονται σε ένα μοντέρνο, minimal, ζεστό χώρο στον οποίο απολαμβάνουν τη συνολική εμπειρία που παρέχει η Protergia.

Η Protergia βραβεύεται για την καινοτομία των υπηρεσιών και των project που αναπτύσσει.

Protergia: Φιλική, ανεξάρτητη, «πράσινη»

Ο πιο πολύτιμος παίκτης ενέργειας είσαι ΕΣΥ!

«Να αφήνεις πίσω σου το πιο φωτεινό σου κομμάτι»

Protergia GAS BOILER INSTALLATION|Εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου «με το κλειδί στο χέρι»

Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, δουλεύει στο MAX, ώστε όλοι να απολαμβάνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού μας!

Σταθερή πορεία προς το μέλλον της ενέργειας με την αξιοπιστία της METLEN

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της METLEN, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα. Η METLEN, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 550.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Μάθετε περισσότερα