Ανακαλύψτε την εφαρμογή protergiaApp

Με το protergiaApp μπορείτε να ελέγχετε, να κατανοείτε και να αλλάζετε τον τρόπο που καταναλώνετε ενέργεια... γρήγορα & απλά!

protergiaApp

Ανακαλύψτε τον κόσμο της εξοικονόμησης και εξασφαλίστε μοναδικά προνόμια, μέσα απο την δωρεάν υπηρεσία protergiaApp.

Χρησιμοποιείτε το MyWatt;

Πλέον η εφαρμογή γίνεται myprotergia (ex W+V) και μπορείς να τη βρεις δωρεάν σε web, iOS & Android. Συνέχισε να απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια & υπηρεσίες για την ενέργειά σου!

Μάθετε περισσότερα

01. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ

Γνωρίστε περισσότερα για την κατανάλωσή σας και εξοικονομήστε ενέργεια!

Μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά την ενεργειακή σας κατανάλωση, μέσα από κατανοητά διαγράμματα, να συγκρίνετε την κατανάλωσή σας με τις προηγούμενες, αλλά και με αυτή των γειτόνων σας και των πιο ενεργειακά αποδοτικών χρηστών και να ενημερώνεστε σχετικά με το εάν και κατά πόσο έχετε εξοικονομήσει ενέργεια.

02. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΗ

Καταχωρήστε την ένδειξή σας!

Παρακολουθήστε το ιστορικό των μετρήσεων της κατανάλωσης σας και καταχωρήστε μόνοι σας την ένδειξη του μετρητή σας, για να λαμβάνετε κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό σύμφωνα με την πραγματική σας κατανάλωση. (Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, μόνο για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος).

03. ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΟΥ

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο, κάθε στιγμή!

Όλα όσα σας ενδιαφέρουν για το λογαριασμό σας, είναι εδώ! Μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένους όλους τους λογαριασμούς Protergia, να συγκρίνετε τους τελευταίους σας λογαριασμούς και να κατανοήσετε τι ακριβώς πληρώνετε για το ηλεκτρικό σας ρεύμα και το φυσικό αέριο. Επιπλέον, μπορείτε να εξοφλείτε online, γρήγορα και με ασφάλεια το λογαριασμό σας.

04. ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Μάθετε να διαχειρίζεστε σωστά την ενέργειά σας!

Δείτε έξυπνες συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερη ενέργεια. Διασκεδάστε... μαθαίνοντας, μέσα από έξυπνα Quiz που προωθούν τη σωστή διαχείριση της ενέργειας.

Η υπηρεσία ProtergiaApp παρέχεται μέσω web και mobile application για iOS & Android

 

apple store icon google play icon