Εξυπηρέτηση Χωρίς Αναμονή

Εξυπηρέτηση σε χρόνο ρεκόρ στο 18311!

Χωρίς αναμονή για υπόλοιπο λογαριασμού και καταχώρηση ένδειξης μετρητή.

18311

Ένδειξη μετρητή και υπόλοιπο λογαριασμού χωρίς αναμονή!

H Protergia φέρνει σε όλους τους πελάτες της μια ακόμα νέα πρωτοποριακή υπηρεσία. Μέσω του 18311* όλο το 24ωρο μπορείτε να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και να καταχωρίσετε την ένδειξη του μετρητή σας, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια!

Πώς θα καταχωρίσω την ένδειξή του μετρητή; 

Τώρα μπορείτε να καταχωρίσετε την πραγματική κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σοας και να λαμβάνετε κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό.

4 απλά βήματα:

  1. Αρχικά, διασταυρώνετε τον αριθμό του μετρητή που βρίσκεται στο μεταλλικό ταμπελάκι, με το λογαριασμό που λαμβάνετε.
  2. Για απλό μετρητή: Σημειώνετε την ένδειξη, παραλείποντας τα δεκαδικά ψηφία. Σε περίπτωση που ο μετρητής έχει και νυχτερινή ένδειξη, η ένδειξη Κ είναι η ημερήσια κατανάλωση και η ένδειξη Μ είναι η νυχτερινή κατανάλωση.
  3. Για ψηφιακό μετρητή: η ένδειξη 1.8.1 αντιστοιχεί στην ημερήσια κατανάλωση και η ένδειξη 1.8.2 αντιστοιχεί στη νυχτερινή κατανάλωση.
  4. Στη συνέχεια καλείτε στο 18311 και στην επιλογή 2 καταχωρείτε μόνοι σας την κατανάλωση χωρίς αναμονή, ακολουθώντας τα ηχογραφημένα μηνύματα. Τα μόνα στοιχεία που θα χρειαστείτε είναι ο ΑΦΜ, ο 12ψήφιος αριθμός παροχής σας και η ένδειξη του μετρητή

Αυτό ήταν! Θα λάβειτε άμεσα επιβεβαίωση για την ένδειξη που καταχωρίσατε.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή protergiaApp, ή τη νέα υπηρεσία chatbot πατώντας το εικονίδιο κάτω δεξιά.

Πώς θα μάθω το υπόλοιπο του λογαριασμού και την ημερομηνία λήξης του;

Μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα χωρίς αναμονή, καλώντας στο 18311, επιλέγοντας το 2 ακολουθώντας τα ηχογραφημένα μηνύματα. Τα στοιχεία που θα χρειαστείτε είναι το ΑΦΜ και ο 12ψήφιος αριθμός παροχής σου.  

*Το κόστος της κλήσης ορίζεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου

Επικοινωνία

Για όποια απορία έχετε σχετικά με το λογαριασμό σας ή τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Protergia , η ομάδα μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.