Νέα, Βραβεύσεις

Βράβευση της Protergia στα Lenovo Retail Business Awards 2022

20.07.2022

Η βράβευση της Protergia στα Lenovo Retail Business Awards 2022 αποτελεί για εμάς κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς όφελος των πελατών μας προκειμένου να εισέρχονται σε ένα μοντέρνο, minimal, ζεστό χώρο στον οποίο απολαμβάνουν τη συνολική εμπειρία που παρέχει η Protergia.

Το κατάστημα Protergia στην Κηφισιά, το flagship store της εταιρείας ακολουθεί το μοντέρνο, minimal και φιλικό σχεδιασμό των καταστημάτων Protergia. Ο επισκέπτης εισέρχεται σε ένα μοντέρνο και ζεστό χώρο, στον οποίο απολαμβάνει την συνολική εμπειρία Protergia.

Η χρήση τεχνολογίας είναι βασικό στοιχείο της εμπειρίας Πελάτη και του Customer Journey με χρήση διαφοροποιημένων μηνυμάτων ανά touchpoint:

  • Οθόνες led curtain: προβολή λογοτύπων στην πλευρά του καταστήματος με το μεγαλύτερο traffic (Λεωφόρος Κηφισίας) -> αύξηση awareness του καταστήματος
  • παρουσία στη βιτρίνα με οθόνη: προβολή προϊοντικών μηνυμάτων και προσφορών -> χτίσιμο ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες και αύξηση επισκεψιμότητας
  • μεγάλο video wall εντός του καταστήματος για προβολή εταιρικών mood videos / διαφημιστικών -> Χτίσιμο brand love
  • κάθετη interactive touch screen οθόνη για να βελτιστοποιείται η εμπειρία πελάτη στην παρουσίαση των προγραμμάτων / υπηρεσιών -> διευκόλυνση και κλείσιμο πώλησης.

Εσωτερικά του καταστήματος η κίτρινη γωνία προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα φιλόξενο χώρο αναμονής (αποτελεί θεατρικό στοιχείο κατά την παραμονή του Πελάτη, το κίτρινο χρώμα συμβολίζει το φως και την ενέργεια) ενώ το ταμείο και οι σταθμοί εξυπηρέτησης κλέβουν την παράσταση με το μοντέρνο σχεδιασμό τους (αποτελούν tailor made έπιπλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για την Protergia). Η χρήση απόχρωσης ξύλου πατώματος, το μπλε και το λευκό στους τοίχους, η χρήση κίτρινου linoleum καθώς και οι ακτίνες φωτός που δημιουργούνται από τα custom made φωτιστικά αποτελούν τα σημεία διαφοροποίησης του καταστήματος Protergia και μια ζεστή πινελιά στο χώρο.

Με στόχο την ολοκληρωμένη εμπειρία έχουμε προχωρήσει σε δημιουργία και κατοχύρωση signature αρώματος χώρου καθώς και αμφίεσης των energy experts με branded μοντέρνες στολές  οι οποίες αλλάζουν ανάλογα της εποχής.

Η εμπειρία πελάτη εντός του καταστήματος πλαισιώνεται από την άριστη εξυπηρέτηση, την «με διαφορά την πληρέστερη–και βελτιωμένη-παράδοση υλικού στον πελάτη»* με τα έντυπα / υλικά πώλησης (χαρακτηριστικό το εργαλείο make your plan). Σημαντικό σημείο διαφοροποίησης  η εφαρμογή Protergia Store app στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, να εξοφλήσει τον λογαριασμό του καθώς και να ενημερωθεί από τους εξειδικευμένους energy experts του καταστήματος μέσα από την ευκολία της εφαρμογής και της μεγάλης διαδραστικής οθόνης.

Όλα τα καταστήματα Protergia είναι πλήρως προσβάσημα με ειδική ράμπα ΑΜΕΑ.

 

Το βραβείο παρέλαβαν οι Νίνα Μπενρουμπη, Trade Marketing Officer MYTILINEOS & Γιάννης Χαρτάλος, Retail Stores Supervisor PROTERGIA.

 

Σχετικά Νέα

Η MYTILINEOS συνεχίζει το στρατηγικό πλάνο περαιτέρω καθετοποίησής της στην λιανική αγορά ενέργειας

Η κατάκτηση του τίτλου “Energy Supplier of the Year” δρέπει τους καρπούς μας και μας ενθαρρύνει για νέους στόχους που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση.

CHARGE
100%
329km

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης σήμερα

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί σημαντικό βήμα στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα πράσινο μέλλον και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας μια εύκολη μετάβαση στη νέα εποχή των μετακινήσεων. Βρισκόμαστε στο πλευρό του οδηγού όπου και αν βρίσκεται, με το δίκτυο ταχείας και υπερταχείας φόρτισης που συνεχώς αναπτύσσουμε στην Ελλάδα. Με στρατηγικές συνεργασίες τόσο με δημόσιους φορείς όσο και με σχετικές επιχειρήσεις, δουλεύουμε αδιάκοπα για να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες ηλεκτροκίνησης που έχετε.

Μάθετε για την υπηρεσία