Βραβεύσεις

Franchise Awards 2024: Διάκριση για τα 85 καταστήματα Protergia

29.01.2024

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα Franchise Awards η κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. 

Την Τετάρτη 24/1 πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή βράβευσης Franchise Awards 2024 με την Protergia να βραβεύεται στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE, για την προσπάθειά της στους τομείς της στρατηγικής και της διαφήμισης, αλλά και ενεργειών που την έφεραν πιο κοντά στους καταναλωτές. Το βραβείο παρέλαβε η Stores Network Manager Λένα Ζολώτα, δίνοντας την υπόσχεση η Protergia να συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο Franchise στηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν το νέο τους εγχείρημα με την ασφάλεια και την εγγύηση της Protergia και κατ’ επέκταση της MYTILINEOS. 

Η Protergia δίνει μεγάλη αξία στο δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο σήμερα αποτελείται από 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαρκώς διευρύνεται. Μέσα από τα καταστήματα και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της η Protergia, προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της ενέργειας που τους αφορούν και να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για εκείνους.

Το δίκτυο Franchise της Protergia δίνει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης σε όσους ενταχθούν σε αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα επικοινωνώντας στο salesoperations_b2c@protergia.gr  ή τηλεφωνικά στα 2130189199 & 2130189299.

Σχετικά Νέα

Η MYTILINEOS συνεχίζει το στρατηγικό πλάνο περαιτέρω καθετοποίησής της στην λιανική αγορά ενέργειας

Η κατάκτηση του τίτλου “Energy Supplier of the Year” δρέπει τους καρπούς μας και μας ενθαρρύνει για νέους στόχους που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση.