Νέα

Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις

21.10.2021

Protergia: Φιλική, ανεξάρτητη, «πράσινη»

Στη χώρα μας, τα στοιχεία της φύσης είναι ανεξάντλητα. Ο αέρας, ο ήλιος το νερό. Είναι αυτά που μας ορίζουν και μας διαμορφώνουν. Αυτά που μας εμπνέουν και μας δίνουν ώθηση να γίνουμε καλύτεροι. Στην Protergia, ως ηγέτες στον τομέα της «πράσινης» ενέργειας, αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζουμε τη δύναμη της ελληνικής φύσης, αλλά και τον αγώνα που πρέπει να κάνει κάποιος για να την τιθασεύσει και να δουλέψει τελικά αρμονικά μαζί της. 

Για αυτό στη νέα καμπάνια μας συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έναν άνθρωπο και αθλητή που δεν σταματάει να βρίσκει τρόπους να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Έτσι, τον φέρνουμε αντιμέτωπο με την ελληνική φύση. Απέναντι στην ισχύ της προβάλλει τη δική του ισχύ, τη θέλησή του και την ικανότητά του να κινείται ασταμάτητα μπροστά, όπως αντίστοιχα κάνει χρόνια τώρα και η Protergia. Με τη συνεχή και σκληρή της προσπάθεια μας αποδεικνύει ότι δεν έχει όρια το μέλλον που μπορούμε να φτιάξουμε.

Απέναντι στην ισχύ της φύσης, ο Γιάννης προβάλλει τη δική του ισχύ. Τη θέλησή του να κινείται ασταμάτητα μπροστά. Αξίες που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη Protergia. Αξίες που εμπνέονται από τη συνολική στρατηγική της MYTILINEOS με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Αν σταθείς  δυνατός όσο ο αέρας, το νερό, ο ήλιος και αφήσεις την ενέργειά τους να γίνει η δική σου ενέργεια, τότε, δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις».

Η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως ο μοναδικός δρόμος για το αύριο. Η ενέργεια είναι ο κλάδος που εκφράζει καλύτερα από τον καθένα αυτήν μοναδική κατεύθυνση. Γι’ αυτό και η παραγωγή της ενέργειας στρέφεται πια όλο και περισσότερο προς τις Ανανεώσιμες Πηγές σε παγκόσμιο επίπεδο όσο τα χρονοδιαγράμματα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικά. 
Έτσι, με συνεχείς «πράσινες» επενδύσεις και με γνώμονα την καινοτομία και την βιωσιμότητα, η Protergia μετασχηματίζεται σε ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό utility, προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προϊόντα στους πελάτες της, μέσα από το πρίσμα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Σχετικά Νέα

Η MYTILINEOS συνεχίζει το στρατηγικό πλάνο περαιτέρω καθετοποίησής της στην λιανική αγορά ενέργειας

Η κατάκτηση του τίτλου “Energy Supplier of the Year” δρέπει τους καρπούς μας και μας ενθαρρύνει για νέους στόχους που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση.

CHARGE
100%
329km

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης σήμερα

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί σημαντικό βήμα στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα πράσινο μέλλον και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας μια εύκολη μετάβαση στη νέα εποχή των μετακινήσεων. Βρισκόμαστε στο πλευρό του οδηγού όπου και αν βρίσκεται, με το δίκτυο ταχείας και υπερταχείας φόρτισης που συνεχώς αναπτύσσουμε στην Ελλάδα. Με στρατηγικές συνεργασίες τόσο με δημόσιους φορείς όσο και με σχετικές επιχειρήσεις, δουλεύουμε αδιάκοπα για να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες ηλεκτροκίνησης που έχετε.

Μάθετε για την υπηρεσία