Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Με το COSMOTE DEALS for YOU κερδίζεις 60€ στον 1ο σου λογαριασμό ρεύματος!

A+ A-
program icon
Deals4U
protergia fixed
Σε συνεργασία με το COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρουμε 60€ πίστωση στον 1ο λογαριασμό Ηλεκτρικής Ενέργειας για κάθε νέο πελάτη στο Protergia Οικιακό MVP!
 
Απόκτησε τώρα την προσφορά και κέρδισε επιπλέον:
 • 50% έκπτωση συνέπειας επί των χρεώσεων Ενέργειας Ημέρας & Νύχτας
 • 30% έκπτωση επί των χρεώσεων Ενέργειας Ημέρας & Νύχτας για χρεώσεις εκτός συνέπειας
 • 100% Πράσινη Ενέργεια
 
Επωφελήσου τώρα από την προσφορά με 2 απλά βήματα:
 1. Απόκτησε τον κωδικό σου στο COSMOTE DEALS for YOU:
  • Ηλεκτρονικά μέσω του www.cosmote.gr/dfy ή του My Cosmote App ή What’s up! (χρέωση 0,20€/κωδικό)
  • Από κινητό COSMOTE στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (χρέωση 0,20€/κωδικό, χωρίς να περιλαμβάνεται το Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας)
 2. Κάνε την Αίτηση σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
  • Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος
  • Επισκέψου ένα από τα καταστήματα Protergia
  • Κάλεσε το 18311* (κλήση από σταθερό) ή το 210 3448500 (κλήση από κινητό) στην εξυπηρέτηση πελατών Protergia
Η προσφορά ισχύει για νέες παροχές, με χρήση του κωδικού COSMOTE DEALS for YOU.
*Το κόστος της κλήσης ορίζεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου.
 
 
  Χρεώσεις με 50% έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης   Χρεώσεις με 30% έκπτωση εκπρόθεσμης εξόφλησης   Αρχικές τιμές  

Πάγιο

(€/μήνα)

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (€/kWh)

Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (€/kWh)

Πάγιο

(€/μήνα)

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (€/kWh)

Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (€/kWh)

Πάγιο

(€/μήνα)

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (€/kWh)

Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (€/kWh)

Protergia Οικιακό MVP
(0-2000 kWh/4
μηνο)
3,95

0,05514

0,03949 3,95 0,07720 0,05528 3,95 0,11028 0,07897
Protergia Οικιακό MVP
(>2000 kWh/4
μηνο)

0,05637

0,07892 0,11274

 

Στις χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%. Έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του βασικού τιμολογίου Protergia για νέους, συνεπείς οικιακούς πελάτες με 24μηνη σύμβαση, εφόσον δεν ενεργοποιηθούν όροι αναπροσαρμογής χρεώσεων, όπως προβλέπεται στο άρθρο 8.8 της Σύμβασης Προμήθειας, δείτε περισσότερα εδώ, πλέον παγίου 3,95€/μήνα. Όφελος 185€/έτος για μέσο πελάτη με κατανάλωση 3,75 MWh. Πράσινη ενέργεια μέσω ανάκλησης ισόποσων εγγυήσεων προέλευσης από ΔΑΠΕΕΠ. Δώρο 60€ μέσω πίστωσης στον 1ο λογαριασμό Ηλεκτρικής Ενέργειας για ενεργούς & έγκυρους κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΡΑΕ
 
 • Ο κωδικός COSMOTE DEALS for YOU, πρέπει να είναι ενεργός (στο χρονικό πλαίσιο που ορίζεται από την COSMOTE) και να μην έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στην Protergia. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις του κωδικού COSMOTE DEALS for YOU, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.cosmote.gr/dealsforyou/ .
 • Ο κωδικός COSMOTE DEALS for YOU μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά ανά παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας. Εφόσον επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε περισσότερες από μία παροχές, θα χρειαστεί να αποκτήσετε αντίστοιχο αριθμό κωδικών COSMOTE DEALS for YΟU, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ενεργοί κατά τη χρήση τους στην Protergia.
 • Η προσφορά αφορά αποκλειστικά την υπηρεσία Protergia Οικιακό MVP για νέες παροχές στην Protergia. 
 • H προσφορά διέπεται από τους Όρους που υπογράφει ο Πελάτης στη Σύμβαση Προμήθειας.
 • O κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω των καταστημάτων Protergia, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης της Protergia και της επίσημης ιστοσελίδας της Protergia. Ειδικά για την ιστοσελίδα, αφού συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα σας καλέσει εκπρόσωπος της εταιρείας μας ώστε να προχωρήσει στον έλεγχο του κωδικού και τη διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας.
 • Για να γίνει η χρήση του Κωδικού COSMOTE DEALS for YOU στo πλαίσιo της συγκεκριμένης προσφοράς, θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί για την εγκυρότητά του από τα σημεία Protergia που αναφέρονται στο παρόν, εντός της ημερομηνίας ισχύος του, και μόνο εφόσον είναι ενεργός και έγκυρος, τότε στη συνέχεια θα προχωρήσει η διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας Protergia Οικιακό MVP με την απόδοση της προσφοράς των 60€, για το διάστημα που η προσφορά είναι εν ισχύ.
 • Η προσφορά των 60€ αποδίδεται σε μορφή πίστωσης στον 1ο λογαριασμό κατόπιν ενεργοποίησης της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που δηλώθηκε στην Αίτηση του Protergia Οικιακό MVP.
 • Η πίστωση μπορεί να αποδοθεί μόνο στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
Η Protergia έχει το δικαίωμα, κατά τη διακριτική της ευχέρεια και χωρίς καμία προειδοποίηση να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την προσφορά. Σε περίπτωση που ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η προσφορά, οι Κωδικοί που θα έχουν ήδη εξαργυρωθεί, θα λάβουν την προσφορά που ίσχυε κατά το χρονικό διάστημα της εξαργύρωσης τους.
Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες για όλους τους καταναλωτές, ανάλογα με την κατηγορία τιμολογίου, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει και αφορούν στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας (δηλαδή το ελληνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το ελληνικό δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας), στις χρεώσεις για την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στο ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών ρύπων.
Για να δείτε τους Γενικούς Όρους Σύμβασης πατήστε εδώ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να πάρεις την προσφορά!

click2review