Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Μέτρα ελάφρυνσης για τους πληγέντες

A+ A-
2
Αυγούστου
2018

Ως μικρή ένδειξη συμπαράστασης στους πελάτες μας των περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές, παρέχουμε μέτρα ελάφρυνσης σχετικά με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πελάτες με ολική καταστροφή του κτηρίου τους.

Για τους πελάτες με ολοσχερή καταστροφή του κτηρίου τους οι οποίοι επιθυμούν να διακόψουν την σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia ισχύουν τα εξής:

Α) Η Protergia θα προχωρήσει στην πλήρη διαγραφή του συνόλου των οφειλών τους (όλα τα ποσά των ανταγωνιστικών και ρυθμιζόμενων χρεώσεων καθώς και των φόρων και των χρεώσεων υπέρ τρίτων).

Β) Οι καταγγέλλοντες τη σύμβαση δεν θα έχουν καμία ποινή πρόωρης αποχώρησης.

Γ) H Protergia θα επιστρέψει τα ποσά εγγύησης που έχουν καταβληθεί.

Σημείωση: Θα πρέπει οι πληγέντες όταν πάρουν τα πιστοποιητικά από τον Δήμο και από τις Αρχές που θα αναφέρουν την κατάσταση των κτηρίων τους, να τα προσκομίζουν στην Εταιρία ώστε να γίνεται η διαγραφή των οφειλών που έχουν.
Δικαιούχοι θα είναι οι πελάτες που το κτήριό τους έχει χαρακτηριστεί κόκκινο.

 

Υφιστάμενοι πελάτες στην Ανατολική Αττική.

Για όλους τους υφιστάμενους πελάτες με ενεργές παροχές Γ1, Γ1/Ν, Γ21, Γ23 (ενεργοί πελάτες στις 23/7/2018)  στις περιοχές με ταχυδρομικούς κώδικες:

  • 19009 Ραφήνα, Πικέρμι
  • 19005 Νέα Μάκρη, Βουτσάς, Μαραθώνας

η Protergia θα δώσει δωρεάν το ρεύμα (ανταγωνιστικό σκέλος) για 2 μήνες (από 23/7/2018 έως 23/9/2018) στις παροχές των περιοχών αυτών.

Σημειώσεις: Α) Εφαρμόζεται όριο ορθής κατανάλωσης διμήνου 3.000 ΚWh για τους πελάτες Γ1 και Γ1/Ν και 5.000 ΚWh για τους πελάτες Γ21 και Γ23. Β) Από την παροχή δωρεάν ρεύματος εξαιρούνται οι παροχές Μέσης Τάσης και Γ22.

click2review