Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Μάθε τα Πάντα για την Ηλεκτρονική Υπογραφή

A+ A-
Πρόκειται για μια πολύ απλή και απόλυτα ασφαλή διαδικασία κατά την οποία η υπογραφή της σύμβασης με την Protergia γίνεται ψηφιακά, χωρίς δηλ. να απαιτείται φυσική παρουσία και έγγραφη αποτύπωση και ισοδυναμεί με τη χειρόγραφη υπογραφή μας. Η ηλεκτρονική υπογραφή σε ψηφιακά έγγραφα χρησιμοποιείται για την απόδειξη της γνησιότητας ενός ψηφιακού εγγράφου και είναι παρόμοια με τις αντίστοιχες χειρόγραφες υπογραφές σε έντυπα έγγραφα. 
To περιβάλλον που έχει στηθεί ψηφιακά είναι απόλυτα ασφαλές και πληροί ορισμένα από τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας των ΗΠΑ και της ΕΕ αλλά και πρότυπα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, και χρησιμοποιεί τις ισχυρότερες διαθέσιμες τεχνολογίες κρυπτογράφησης δεδομένων. Πλέον της ταυτοποίησης σας κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα λάβετε και ένα μοναδικό κωδικό ασφαλείας στο κινητό σας τηλέφωνο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Η διασφάλιση της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κάθε προσώπου είναι ύψιστης σημασίας για εμάς στην Protergia. Στο αρχικό email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) που θα λάβετε, υπάρχει link (σύνδεσμος) με αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων  η οποία  είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα της Protergia.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) για να σας στείλουμε τα έντυπα προς υπογραφή και κινητό τηλέφωνο για να σας στείλουμε έναν κωδικό ασφαλείας.
 
Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
 
Η διαδικασία είναι άμεση. Εντός της ημέρας θα λάβετε το email με τα έντυπα προς υπογραφή.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα λάβετε αυτόματα ένα email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) με επισυναπτόμενα όλα τα υπογεγραμμένα έντυπα καθώς και ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της διαδικασίας. 
Υπάρχει δυνατότητα επισύναψης των δικαιολογητικών, σημειώνοντας απλά το σχετικό πεδίο. Έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε περισσότερα του ενός δικαιολογητικά. Μάλιστα για τη δική σας διευκόλυνση, εφόσον ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, η επισύναψη γίνεται αυτόματα με τη λήψη φωτογραφίας των δικαιολογητικών.
 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και υπάρχουν επεξηγήσεις σε κάθε βήμα. Παράλληλα θα σας στείλουμε ένα Οδηγό Συμπλήρωσης των Εντύπων με αναλυτικές οδηγίες. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να καλέσετε στο 18311 και να ολοκληρώσουμε μαζί τη διαδικασία.
 
click2review