Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Εξυπηρέτηση Χωρίς Αναμονή - Υπόλοιπο Λογαριασμού

A+ A-
Εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή

Ένδειξη μετρητή και υπόλοιπο λογαριασμού χωρίς αναμονή!

H Protergia φέρνει σε όλους τους πελάτες της μια ακόμα νέα πρωτοποριακή υπηρεσία. Μέσω του 18311* όλο το 24ωρο μπορείς να ενημερωθείς για το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να καταχωρίσεις την ένδειξη του μετρητή σου, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια!

 
Πώς θα καταχωρίσω την ένδειξή του μετρητή; 
Τώρα μπορείς να καταχωρίσεις την πραγματική κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σου και να λαμβάνεις κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό.
 
 
4 απλά βήματα: 
1.    Αρχικά, διασταυρώνεις τον αριθμό του μετρητή που βρίσκεται στο μεταλλικό ταμπελάκι, με το λογαριασμό που λαμβάνεις.
2.    Για απλό μετρητή: Σημειώνεις την ένδειξη, παραλείποντας τα δεκαδικά ψηφία. Σε περίπτωση που ο μετρητής έχει και νυχτερινή ένδειξη, η ένδειξη Κ είναι η ημερήσια κατανάλωση και η ένδειξη Μ είναι η νυχτερινή κατανάλωση. 
3.    Για ψηφιακό μετρητή: η ένδειξη 1.8.1 αντιστοιχεί στην ημερήσια κατανάλωση και η ένδειξη 1.8.2 αντιστοιχεί στην νυχτερινή κατανάλωση. 
4.    Στη συνέχεια καλείς στο 18311 και στην επιλογή 2 καταχωρείς μόνος σου την κατανάλωση σου χωρίς αναμονή, ακολουθώντας τα ηχογραφημένα μηνύματα. Τα μόνα στοιχεία που θα χρειαστείς είναι ο ΑΦΜ, ο 12ψήφιος αριθμός παροχής σου και η ένδειξη του μετρητή
Αυτό ήταν! Θα λάβεις άμεσα επιβεβαίωση για την ένδειξη που καταχώρισες. 

 Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή myprotergia, δες εδώ τις οδηγίες: myprotergia - καταχώρηση ενδείξεων μετρητή

 

Πώς θα μάθω το υπόλοιπο του λογαριασμού και την ημερομηνία λήξης του, σε ένα απλό βήμα
1.  Μπορείς να ενημερωθείς άμεσα χωρίς αναμονη, καλώντας στο 18311, επιλέγοντας το 2 ακολουθώντας τα ηχογραφημένα μηνύματα. Τα στοιχεία που θα χρειαστείς είναι το ΑΦΜ και ο 12ψήφιος αριθμός παροχής σου. 
 

*Το κόστος της κλήσης ορίζεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου

click2review