Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Διοικητικό συμβούλιο

A+ A-

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο στα Οικονομικά από το London School of Economics. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ενός από τους πλέον σημαντικούς επιχειρηματικούς Ομίλους της Χώρας, της «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.- ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». Έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων για τη σημαντική επιχειρηματική του δραστηριότητα, ως Businessman της Χρονιάς από το έγκριτο επιχειρηματικό περιοδικό ΚΕΦΑΛΑΙΟ (1998) και έχει λάβει το βραβείο ΚΟΥΡΟΣ της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στην κατηγορία Καινοτομία και Ανάπτυξη (1998).

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Είναι Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της «ΜΕΤΚΑ Α.Ε.», συνιδρυτής και Αντιπρόεδρος από ιδρύσεως μέχρι και σήμερα της «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε» και Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Protergia A.E.

Γεννήθηκε το 1954 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Rice University (USA) και κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Μηχανολογία (Rice University) και στο Management (Troy State University, USA).

Εργάστηκε επί 25 χρόνια στα Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, τα τελευταία από αυτά ως Διευθυντής Κλάδου Τσιμέντου Ελλάδος και 2 χρόνια στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ ως Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΑΛ Α.Ε.

Εργάζεται στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ από τον Ιανουάριο 2006. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Αμυντικής Βιομηχανίας/Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΒΟ Α.Ε., Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DELTA PROJECT, Γενικός Διευθυντής Μεταλλουργίας Μολύβδου-Ψευδαργύρου/Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΟΡΙΚΗΣ ΑΕΒΕ και Πρόεδρος Δ.Σ. της ENDESA HELLAS. Από τον Ιούλιο του 2009 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της KORINTHOS POWER και ταυτόχρονα, από τον Οκτώβριο του 2010, κατέχει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου-Γενικού Διευθυντή της Protergia A.E.

click2review