Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις οικιακών & επαγγελματικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022.

Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις

A+ A-

Protergia: Φιλική, ανεξάρτητη, «πράσινη»
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις»

 

Στη χώρα μας, τα στοιχεία της φύσης είναι ανεξάντλητα. Ο αέρας, ο ήλιος το νερό. Είναι αυτά που μας ορίζουν και μας διαμορφώνουν. Αυτά που μας εμπνέουν και μας δίνουν ώθηση να γίνουμε καλύτεροι. Στην Protergia, ως ηγέτες στον τομέα της «πράσινης» ενέργειας, αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζουμε τη δύναμη της ελληνικής φύσης, αλλά και τον αγώνα που πρέπει να κάνει κάποιος για να την τιθασεύσει και να δουλέψει τελικά αρμονικά μαζί της. 

Για αυτό στη νέα καμπάνια μας συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έναν άνθρωπο και αθλητή που δεν σταματάει να βρίσκει τρόπους να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Έτσι, τον φέρνουμε αντιμέτωπο με την ελληνική φύση. Απέναντι στην ισχύ της προβάλλει τη δική του ισχύ, τη θέλησή του και την ικανότητά του να κινείται ασταμάτητα μπροστά, όπως αντίστοιχα κάνει χρόνια τώρα και η Protergia. Με τη συνεχή και σκληρή της προσπάθεια μας αποδεικνύει ότι δεν έχει όρια το μέλλον που μπορούμε να φτιάξουμε.

Απέναντι στην ισχύ της φύσης, ο Γιάννης προβάλλει τη δική του ισχύ. Τη θέλησή του να κινείται ασταμάτητα μπροστά. Αξίες που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη Protergia. Αξίες που εμπνέονται από τη συνολική στρατηγική της MYTILINEOS με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Αν σταθείς  δυνατός όσο ο αέρας, το νερό, ο ήλιος και αφήσεις την ενέργειά τους να γίνει η δική σου ενέργεια, τότε, δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις».

Η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως ο μοναδικός δρόμος για το αύριο. Η ενέργεια είναι ο κλάδος που εκφράζει καλύτερα από τον καθένα αυτήν μοναδική κατεύθυνση. Γι’ αυτό και η παραγωγή της ενέργειας στρέφεται πια όλο και περισσότερο προς τις Ανανεώσιμες Πηγές σε παγκόσμιο επίπεδο όσο τα χρονοδιαγράμματα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικά. 
Έτσι, με συνεχείς «πράσινες» επενδύσεις και με γνώμονα την καινοτομία και την βιωσιμότητα, η Protergia μετασχηματίζεται σε ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό utility, προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προϊόντα στους πελάτες της, μέσα από το πρίσμα της εξοικονόμησης ενέργειας.

click2review