Είμαστε πάντα δίπλα σας, εδώ απαντάμε στις ερωτήσεις σας και ανακοινώνουμε τα μέτρα ελάφρυνσης που σας αφορούν. #menoumeasfaleis

Ηλεκτροκίνηση

A+ A-

Η Protergia παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, έκανε την ηλεκτροκίνηση προσιτή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συνεργασία της με την Kosmocar – Volkswagen διαθέτοντας την ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia, ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, 4-θεσιο, με 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας.

Επιπλέον, όλοι οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων επωφελήθηκαν από το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα της Protergia, e-Protergia οικιακό, το οποίο προσφέρει δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Παράλληλα, η Protergia συμμετείχε και χρηματοδότησε το multi-client ερευνητικό έργο του ΙΕΝΕ με θέμα «Η Ανάπτυξη της Αγοράς Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα και Δυνατότητες Εμπορικής Εκμετάλλευσης».

 

Κύριος σκοπός του Research Note ήταν η εκτενής ενημέρωση των υποστηρικτών του έργου επί των εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων και η αξιολόγηση της δυναμικής ανάπτυξής της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης.

 

Στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται σενάρια και προβλέψεις για την ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, και επισκόπηση του βέλτιστου σχεδιασμού κατάλληλων επενδύσεων (π.χ. σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων) στην αγορά που τώρα ξεκινάει …