Είμαστε πάντα δίπλα σας, εδώ απαντάμε στις ερωτήσεις σας και ανακοινώνουμε τα μέτρα ελάφρυνσης που σας αφορούν. #menoumeasfaleis

Επαγγελματικό ρεύμα χαμηλής τάσης

A+ A-

Τα επαγγελματικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia απευθύνονται σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες Xαμηλής και Μέσης Τάσης και έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας, συμβάλλοντας στη συνολική μείωση των λειτουργικών σας εξόδων.

Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τιμοκατάλογο και τα χαρακτηριστικά του.

Ποιό πρόγραμμα σας ταιριάζει;

Protergia Επαγγελματικό 1
Το Protergia Επαγγελματικό 1 και το Protergia Επαγγελματικό 1Β απευθύνονται σε επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοινόχρηστοι χώροι

Το Protergia Επαγγελματικό 1 Κοινόχρηστο απευθύνεται σε κοινόχρηστες παροχές χαμηλής τάσης, με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Protergia Επαγγελματικό 2
Το Protergia Επαγγελματικό 2 και το Protergia Επαγγελματικό 2Β απευθύνονται σε επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με συμφωνημένη ισχύ παροχής μεγαλύτερη από 25 kVA και έως 250 kVA.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Protergia Επαγγελματικό 3
Το Protergia Επαγγελματικό 3 και το Protergia Επαγγελματικό 3Β απευθύνονται σε επαγγελματικούς πελάτες χαμηλής τάσης που έχουν διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης ημερήσιας και νυχτερινής ενέργειας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρήσεις με Ημερήσια & Νυχτερινή Κατανάλωση

Το Protergia Επαγγελματικό 3 Fixed απευθύνεται σε επαγγελματικούς πελάτες χαμηλής τάσης που έχουν διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης ημερήσιας και νυχτερινής ενέργειας, και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις, χωρίς ρήτρα μεταβολής τιμής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ