Είμαστε πάντα δίπλα σας, εδώ απαντάμε στις ερωτήσεις σας και ανακοινώνουμε τα μέτρα ελάφρυνσης που σας αφορούν. #menoumeasfaleis

Double Energy MAX

A+ A-

Διπλή ενέργεια και κερδίζεις περισσότερο! 

Συνδύασε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με έκπτωση 45% στην ηλεκτρική ενέργεια στους συνεπείς πελάτες και 35% έκπτωση στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια!  
 
Το Protergia Double Energy MAX απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.
 
 

Ισχύει για νέες αιτήσεις έως 31/05/2020, για 24μηνη σύμβαση 

Double Energy Max
  • Ηλεκτρική Ενέργεια: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX 45», με 45% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας και 45% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας, του βασικού τιμολογίου της Protergia, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σας για 2 χρόνια και χρέωση παγίου 2,60€/μήνα.
  • Φυσικό Αέριο: Προωθητική Ενέργεια «Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο MAX», με 35% έκπτωση στην τιμή προμήθειας φυσικού αερίου & πάγιο 3,5€/μήνα.
  • Η έκπτωση αφορά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου, εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογής των χρεώσεων. Δείτε περισσότερα εδώ

ΔΩΡΕΑΝ η υπηρεσία Protergia Home Care, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι σου όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

  Βλάβες φυσικού αερίου (βλάβη λέβητα & καυστήρα, διαρροή φυσικού αερίου, διαρροή ύδατος συστήματος θέρμανσης)

  Ηλεκτρολογικές βλάβες (που εντοπίζονται στην σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση)

  Πυρκαγιά (στην κατοικία)

 

*Ισχύει για το Promo "Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο ΜΑΧ"  

Στην Ηλεκτρική Ενέργεια οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες για όλους τους καταναλωτές, ανάλογα με την κατηγορία τιμολογίου, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει και αφορούν στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας (δηλαδή το ελληνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το ελληνικό δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας), στις χρεώσεις για την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στο ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αέριων ρύπων.  
Στο Φυσικό Αέριο οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αφορούν στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υποδομών φυσικού αερίου (δηλαδή το ελληνικό σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου και το ελληνικό δίκτυο διανομής φυσικού αερίου)

 Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας
Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων φυσικού αερίου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει άμεσα